2015-09-23
Sharespine

Shopic - e-handelssystem

Shopic är ett användarvänligt e-handelssystem för modern e-handel. Systemet är framtaget för att erbjuda e-handlare en egen, skräddarsydd e-handelsplattform till en låg hyrkostnad med möjlighet att växa i och köpa loss vid behov.

Om Shopic

Shopic utvecklas och överses av Kreationsbyrån - en digital byrå med lång erfarenhet av design, utveckling och modulära system. Det är Kreationsbyråns förvalda system för e-handel och andra betalorienterade system.

Varför Shopic

Som utvecklare var vi trötta på kompromisser. Befintliga e-handelsplattformar var stela, dyra och osexiga. De löste inte de behov våra kunder faktiskt hade. Alla blev frustrerade - vi, våra e-handlarkunder och deras kunder. Vi visste att e-handelssystem kunde fungera bättre, se bättre ut och vara mer tid- och kostnadseffektiva. Prova Shopic - e-handelsplattformen vi alla egentligen ville ha.

Integration mellan Shopic och Sharespine

Shopic kan integreras mot så väl klientbaserade system som  Visma ADMIN och Mamut Enterprise, samt molnbaserade system som Visma E-conomic, Specter, Fortnox, Mamut och Hogia Smart. Hogia Smart samt Specter kan även erbjuda butikkassor, kan även erbjuda butikkassor, s.k. POS- system som kan läggas till  ett omnikanal flöde där shopic då fungerar som e-handelskanal.

Läs mer om integrationen »