2014-01-30
Sharespine

Vender - Ecommerce

Vendre hjälper dig förbättra din e-handel oavsett vilken e-handelsplattform du använder.
Vendre erbjuder systemutveckling, design, analys av kundbeteenden, konverteringsoptimering samt e-handelsstrategi.

Konverteringsoptimering – Öka försäljningen

Med Vendres program för konverteringsoptimering kan Vendre leverera ökad försäljning oavsett vilken e-handelsplattform du använder idag. Din e-handelsplattform behöver kunna ge Vendre tillgång till vissa delar av källkoden och därefter genomförs förändringar från Vendres servrar under de tester som körs. Vendre analyserar trafik och besökare för att se hur trafiken kan förbättras och bli mer relevant för att få bättre ROI på investeringarna du gör.

E-handelssystem – Skalbar försäljningskanal

Vendre erbjuder även ett komplett och skalbart e-handelssystem för företag som är eller vill bli branschledare. E-handelsplattformen är utvecklad för att kunna testa varje enskild del av e-handeln för att optimera konvertering och ordervärde över tid. Systemet är smart och lär sig själv hur information ska presenteras för bästa resultat.

Integration genom Sharespine till så Visma SPCS, Fortnox, Mamut och E-conomic.

Systemet är helt modulstyrt och kan anpassas efter din verksamhets behov. Hosting sker på önskad plats eller med lösningar som lastbalanseras och hanteras av Vendre.

Stöd för multikanal/omnikanal. Mobil e-handel och responsiv design om behovet finns.

I e-handelssystemet ingår en PIM modul för komplett produkthantering. PIM-modulen kan integreras med andra system genom Vendres API. Fullt B2B stöd med kundhantering och telefonorder. Avancerad merförsäljning baserat på dina kunders köpmönster.

Läs mer om integrationen »