2014-09-17
Sharespine

Sharespine lanserar stöd för Visma eEkonomi

 

Sharespine lanserar stöd för Visma eEkonomi och kan därmed erbjuda en färdig koppling mellan 15 e-handelsplattformar och det webbaserade ekonomisystemet Visma eEkonomi. Därmed blir Sharespine den första aktören som gör det möjligt att snabbt och enkelt integrera sin webbutik med Visma eEkonomi.

Över 500 e-handlare använder redan Sharespine för att minska tidskrävande manuellt arbete.
Sharespine är en färdig integrationsprodukt som gör det möjligt att automatisera dataöverföring mellan en mängd olika e-handelsplattformar och ekonomisystem.

Allt fler företag väljer webbaserade ekonomi- och affärssystem, däribland Visma eEkonomi. Visma eEkonomi har precis släppts i en ny version, där en av många produktnyheter är möjligheten att koppla ihop integrationslösningar med Visma eEkonomi. Sharespine har varit med i pilotprogrammet för Visma eEkonomi API. Detta har bidragit till att Sharespine kan erbjuda en färdig integrationslösning med stöd för Visma eEkonomi direkt i samband med den nya releasen av Visma eEkonomi.

“Vi är glada att kunna ligga i framkant och även att få förtroendet att vara med i testprocessen av nytt integrationssgränsnitt och samtidigt vara bollplank ur ett integratörsperspektiv. Vi är också mycket stolta över att kunna lägga till stöd för ytterligare ett ekonomisystem i Sharespine. Nu kan e-handlare som använder något av våra 15 anslutna e-handelsplattformar koppla ihop sitt system med Visma eEkonomi i en handvändning.” säger David Duus, VD på Sharespine.