2015-06-16
Sharespine

Hogia Smart integration till din webbutik

Hogia Smart integration till din webbutik

Nu lanserar Sharespine koppling till ekonomisystemet Hogia Smart. Detta vill vi fira med kampanjpris och bjuder på startkostnaden ända fram till sista juli! Med Hogia Smart får du ett enkelt och prisvärt webbaserat ekonomi system som förenklar din vardag för gott.

Genom Sharespines integration till Hogia Smart kan du hantera kundinformation, order, priser och produkter från ett enda system. Sharespine överför informationen mellan butik och affärssystem vilket gör att du slipper dubbelinmatning då allt underlag synkroniseras. I affärssystemet får du både fakturering, butikskassa och bokföring, som kan arbeta tillsammans och skapa ett synkroniserat flöde där informationen mellan programmen uppdateras automatiskt. Detta sparar dig enormt med tid och risken för felinmatning elimineras helt. Genom Hogias butikskassa kan du även sköta dina fysiska butiker och din e-handel i samma, användarvänliga system- enkelt och effektivt!

Vi vill fira lanseringen och därför bjuder Sharespine på installationskostnaden oavsett vilket av våra paket du väljer. Detta gäller för alla våra paket men vi vill speciellt lyfta fram vårt mest prisvärda paket: för 195kr/månaden synkroniseras automatiskt kunder, order och artiklar från din webbshop rakt in i Hogia Smart.

Detta paket är en bra start för den mindre e-handlaren och innehåller allt som behövs för att automatisera dina butiksflöden. För den erfarne e-handlaren som har behov av mer omfattande funktionalitet så finns det många alternativ just för din verksamhet, och vi bjuder såklart på installationskostnaden här också. 
Läs mer om våra kopplingar här