2014-04-14
Sharespine
 

Integrationsprodukten Sharespine kan nu integrera WooCommerce med ekonomi- och affärssystemen Visma Administration, Fortnox, Mamut One Enterprise och e-conomic.

Sharespine erbjuder sedan tidigare färdiga integrationslösningar mot ett 20-tal e-handelssystem och leverantörer. WooCommerce är världens snabbast växande e-handelssystem och har hittills saknat färdiga integrationer. Sharespine blir en av de första aktörerna i världen att släppa standardiserade integrationer mot WooCommerce.


Idag finns en rad mycket populära öppna e-handelssystem på marknaden såsom; Magento, Prestashop, OpenCart, WooCommerce och många fler. Nu erbjuder alltså Sharespine stöd för WooCoomerce i sin integrationsplattform och kan därmed erbjuda våra kunder en färdig integrationslösning mot ekonomi- och affärssystem av hög kvalité.


“Vi är på inget sätt nya inom integration av öppna system, det hela började med en integration mot osCommerce för många år sedan och efter det har både öppna såväl som stängda e-handelssystem anslutits under årens lopp. Vi är mycket stolta att kunna erbjuda våra användare ett så pass brett stöd av olika e-handelssystem paketerat för att snabbt och enkelt komma igång med integration med sitt ekonomi- eller affärssystem.” säger David Duus, VD på Sharespine.


Sharespine har idag anslutit 19 e-handelssystem, 4 ekonomi- och affärssystem, 3 betalväxlar och fler systemstöd tillkommer hela tiden. Genom väl paketerad programvara erbjuder Sharespine sina kunder att komma ingång, med integration av sina system, på både kort tid och på ett mycket enkelt sätt, något som kanske inte alltid är synonymt med integration i vanliga fall.


Vi lägger mycket tid på paketeringen och användarvänligheten i våra produkter. Våra användare har varierande bakgrunder och du ska inte behöva vara tekniker för att komma igång med våra produkter. Vårt mål är att hjälpa våra kunder spara tid genom att minska eller i vissa fall helt eliminera arbetsmoment i sin e-handelsverksamhet. Vi vill se våra kunder växa och då är det extremt viktigt att inte lägga tid på fel saker och hela tiden trimma sina arbetsrutiner.” fortsätter David.


WooCommerce är en modul som körs tillsammans med det populära CMS systemet Wordpress. I den senaste releasen av WooCommerce breddas nu systemet med ett REST API. Detta öppnar upp för säkra integrationer och Sharespine har varit snabbt framme med en lösning. Sharespine har känt av samma ökning av popularitet hos e-handelssystemet WooCommerce som övriga i branschen och efterfrågan på WooCommerce är idag hög.


“WooCommerce är det open source systemet som vi idag får i särklass flest förfrågningar om, av de systemen vi idag inte stödjer. Då vi har positionerat oss som e-handelsintegratörer med brett systemstöd är det många e-handlare som kontaktar oss angående WooCommerce och efterfrågar stöd i våra produkter. Vi har även många webbyråer i Sverige som arbetar med Wordpress, även dessa vänder sig till oss för samarbete kring WooCommerce plattformen. Vi är mycket glada att nu kunna erbjuda detta stödet.” fortsätter David.


Sharespine lägger mycket tid på att hålla sig uppdaterad på plattformsmarknaden och arbetar kontinuerligt med att förbättra och höja nivån tillsammans med våra partners på redan integrerade system såväl som identifiera nya heta uppstickare. I ett slag får e-handlare, som använder plattformar anslutna till Sharespine, en rad möjligheter att integrera mot sina bakomliggande ekonomi- eller affärsystem.


“I och med integrationen mot WooCommerce kan e-handlare, i en handvändning, integrera till något av de ekonomi- och affärssystemen Sharespine stödjer. I skrivande stund erbjuder vi stöd för ekonomi- och affärssystemen Visma Administration, Mamut One Enterprise, Fortnox 3, e-conomic och fler tillkommer under 2014.” avslutar David.