2014-09-19
Sharespine

Sharespine lanserar dubbelriktad WooCommerce-integration 2.2

Sharespine har sedan tidigare en integrationslösning mot WooCommerce som lanserades i samband med WooCommerce 2.1 i våras. I WooCommerce 2.1 släpptes ett REST API men med begränsning till enbart läsrättigheter. Nu har WooCommerce 2.2 släppts och en av de stora nyheterna i den releasen är att WooCommerce REST API nu får stöd för skrivrättigheter, något som gör att dubbelriktad WooCommerce-integration blivit möjlig. Sharespine lanserar nu ett komplett stöd för en dubbelriktad WooCommerce-integration  som möjliggör en synkronisering av order, kund, produkt och lager mellan WooCommerce och bakomliggande ekonomi- och affärssystem.

“WooCommerce community är fenomenal och otroligt snabba med feedback på inrapporterade buggar relaterat till nya versionen av WooCommerce REST API, något som har varit otroligt värdefullt under utvecklingsprocessen. En bra fungerande community är en viktig faktor som är starkt bidragande till att open source plattformar såsom WooCommerce, Magento och Prestashop växer sig allt starkare på marknaden.” säger David Duus, VD på Sharespine.

Sharespine lägger mycket tid på att hålla sig uppdaterad på plattformsmarknaden och arbetar kontinuerligt med att förbättra och höja nivån tillsammans med våra partners på redan integrerade system såväl som identifiera nya system som attraherar vår målgrupp, små och medelstora företag. I ett slag får e-handlare, som använder plattformar anslutna till Sharespine, en rad möjligheter att integrera mot sina bakomliggande ekonomi- eller affärsystem. 

“WooCommerce är det open source system som vi idag får i särklass flest förfrågningar om. Vi har även många webbyråer i Sverige som arbetar med Wordpress, även dessa vänder sig till oss för samarbete kring WooCommerce plattformen. Vi är mycket glada att nu kunna erbjuda en ännu kraftfullare WooCommerce-integration.” avslutar David.