2015-09-23
Sharespine

SellBase - flexibel e-­handelslösning

SellBase är en kraftfull och flexibel e-­handelslösning från QuickNet. Med en unik design och anpassade funktioner kommer din e-handel att sticka ut och framför allt locka till fler köp. QuickNet designar och utvecklar er e-handel efter era unika förutsättningar och önskemål..

SellBase är mer än bara en plattform för vinnande e-handel

E-handel är mycket mer än bara en plattform och en tilltalande design. För oss är e-handel en helhetsåtagande som består av flera delar än bara teknik. Vårt team har lång erfarenhet av hela flödet från förstudier och beslutsunderlag till produktion, drift och utvärdering.

 
Till detta har vi kompetens inom bokföring, lagerhantering, effektivisering, kopplingar till kassa / affärsystem och framför allt marknadsföring. Vi har hjälp många kunder att verkligen lyckas med sin affärsverksamhet online.

Integration mellan SellBase och Sharespine

Sellbase har en full integration och kan kopplas mot så väl klientbaserade system som Visma ADMIN och Mamut Enterprise, samt molnbaserade system som Visma E-conomic, Specter, Fortnox, Mamut och Hogia Smart. Hogia Smart samt Specter kan även erbjuda butikkassor, sk POS- system som kan läggas till för ett omnikanal flöde med SellBase som e-handelskanal.

http://www.sellbase.se/

Tel växel: 021-338 00 00
Tel direkt: 021-338 00 51
E-post: tobias.barkskog@quicknet.se
www.quicknet.se

Läs mer om integrationen med Sharespine »